072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Mogelijke details over Windows 11-widgets van derden verschijnen

datum: 18-01-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Mogelijk waren er details over hoe widgets van andere ontwikkelaars dan Microsoft zouden werken in Windows 11. Het besturingssysteem toont nu alleen widgets van Microsoft.

De informatie is afkomstig van Microsoft-leaker FireCube . De afbeeldingen zijn antwoorden op vragen over widgetondersteuning van derden in Windows 11. Het feit dat er screenshots zijn, geeft volgens FireCube aan dat Microsoft binnenkort widgetondersteuning in Windows 11 wil toevoegen. Microsoft heeft nog niet gezegd of en wanneer dat zal zijn. gebeuren.

De screenshots geven aan dat ontwikkelaars widgets kunnen publiceren via de Microsoft Store. Er zijn drie manieren waarop ontwikkelaars widgets kunnen installeren. In een 'verpakte' app kan dit via het App Extension Manifest. Bij een 'uitgepakte' app, die zo'n manifest niet heeft, gebeurt dit via de installer. De 'webwidgets' geven aan dat ze worden ondersteund, maar die informatie komt later.

Widgets kunnen functioneren via het reeds bestaande Adaptive Cards-framework . Dat is een stukje json-code, waarvan de interface zich automatisch kan aanpassen en die informatie uit een andere app kan halen.

Widgets bevinden zich in Windows 11 in een apart paneel aan de linkerkant van het bureaublad. Vooralsnog kunnen alleen widgets van Microsoft zelf worden toegevoegd met informatie over het weer of headlines uit het nieuws.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01