072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Mojang brengt aparte bètatest-app uit voor Minecraft: Bedrock Edition

datum: 23-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Mojang heeft de Minecraft Preview-app uitgebracht voor de Bedrock-versie op Xbox, Windows 10/11 en iOS. Daarin kunnen Bedrock-bezitters nieuwe features testen die nog niet uit zijn, zonder dat ze in de Xbox Insider Hub-app heen en weer hoeven te schakelen tussen de bètaversie en de huidige versie van de game.

De Minecraft Preview-app is ontworpen om de huidige versie van Bedrock en de bètatestversie volledig gescheiden te houden, schrijft Mojang . Dit betekent dat je de versies afzonderlijk op hetzelfde platform kunt spelen. Eerst moesten Bedrock-spelers de Xbox Insider Hub downloaden en zich aanmelden voor het Minecraft Beta-programma. Dan zou hun versie van Minecraft Bedrock worden overgeschakeld naar de bètaversie. Als ze terug wilden naar de nieuwste Bedrock-versie, moesten ze terugschakelen in de Insider Hub.

Omdat de versies van elkaar gescheiden zijn, ontbreken bepaalde features in de Preview-versie. Zo zijn de multiplayer-modus, prestaties en de marktplaats van de reguliere Bedrock-versie niet beschikbaar in Minecraft Preview.

Mojang wil hun Bedrock-bètaprogramma uitbreiden naar meer platforms met de Minecraft Preview-app. Dat is momenteel beperkt tot Xbox, Windows en Android. Het huidige bètaprogramma is voorlopig nog wel beschikbaar op deze platformen, maar zal op termijn vervangen worden door Preview.

De Preview-app is gratis beschikbaar voor degenen die Minecraft: Bedrock Edition op iOS en Windows 10/11 hebben. PC Game Pass-abonnees en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees krijgen ook gratis toegang tot de app op Windows. De Xbox-versie van Preview is nu alleen beschikbaar voor leden van het Xbox Insider-programma.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01