072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Mojang Studios brengt deel twee grotten en kliffen uit in Minecraft Update 1.18

datum: 30-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Dinsdag is het tweede deel van de eerder aangekondigde Caves & Cliffs-update uitgebracht voor Minecraft. De update voegt nieuwe biomen, blokken, muziek en andere functies toe aan de game van Mojang Studios. De update is gratis voor iedereen die Minecraft al bezit.

Update 1.18 is per direct beschikbaar en de lange lijst met wijzigingen kan worden bekeken op de website van Minecraft. De werelden van Minecraft krijgen een grote update met 1.18. Niet alleen zijn er nieuwe biomen toegevoegd, zoals druipsteengrotten en bevroren bergtoppen, maar ook aan de technische aspecten van de wereld is gesleuteld.

De wereld is 64 blokken hoger en 64 blokken dieper dan voorheen. Deze diepere en hogere wereld moet er onder andere voor zorgen dat de nieuwe biomen kunnen worden toegevoegd aan Minecraft-werelden. In de diepere grotten zijn nieuwe soorten ertsen te vinden en in de hoge bergen kunnen spelers geiten tegenkomen.

Mojang Studios besloot begin dit jaar om de Caves & Cliffs-update in twee delen te splitsen. Het eerste deel verscheen afgelopen zomer en voegde onder andere de nieuwe geiten en diverse nieuwe materialen toe aan het spel. De onderdelen van de update die technisch ingewikkelder zijn, zijn uitgesteld naar het einde van het jaar. Met 1.18 is de Minecraft Caves & Cliffs-update voltooid.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01