072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Monster Hunter: Legend of the Guild animatiefilm komt in augustus naar Netflix

datum: 16-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Een animatiefilm gebaseerd op Capcom's Monster Hunter-gamefranchise zal volgende maand op Netflix verschijnen. Monster Hunter: Legend of the Guild wordt op 12 augustus op dat streamingplatform uitgebracht.

Monster Hunter: Legend of the Guild heeft een origineel verhaal, al is hoofdpersonage Aiden al bekend van Monster Hunter 4 Ultimate en Monster Hunter: World. Deze Ace Cadet gaat op reis om een oudere draak te stoppen, die op weg is naar zijn dorp en alles dreigt te vernietigen. Hij wordt bijgestaan door collega-jager Julius, ook bekend van Monster Hunter 4 Ultimate, en verschillende andere personages.

De animatiefilm wordt geregisseerd door Steven F. Yamamoto, die eerst de regierol op zich nam en eerder werkte aan visuele effecten voor Transformers, World War Z en de Teenage Mutant Ninja Turtles-film uit 2014. De aankomende Monster Hunter-film duurt 58 minuten, volgens de lijst op Netflix.

Dit is niet de eerste Monster Hunter-film. Vorig jaar kwam er een live-action film uit, gebaseerd op de bekende gamefranchise van Capcom. Die film werd overwegend negatief ontvangen, met een score van 45% op Rotten Tomatoes, een 5,3 op IMDb en een 47 op Metacritic. Tegelijkertijd zijn de reacties op de trailer van deze nieuwe animatiefilms nog positiever.

Netflix zet al geruime tijd in op films en series gebaseerd op populaire gamefranchises. Eerder dit jaar verscheen er een anime-serie van Dota 2 op de dienst en fans kunnen later dit jaar een animatieserie van League of Legends verwachten. Series gebaseerd op Sonic the Hedgehog en Cyberpunk 2077 staan gepland voor volgend jaar, terwijl Splinter Cell , Assassin's Creed en Tomb Raider- series ook in de maak zijn. Volgens geruchten lijkt Netflix ook een aanbod van games op zijn streamingdienst te overwegen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01