072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Mortal Kombat 12 is aangekondigd en komt uit in 2023

datum: 24-02-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Warner Bros. Discovery heeft aangekondigd dat Mortal Kombat 12 in de maak is en ergens dit jaar zal verschijnen. Het bedrijf maakte daar kort melding van tijdens een mondelinge toelichting op de meest recente kwartaalcijfers.

David Zaslav, de CEO van Warner Bros., meldt tijdens de mondelinge toelichting dat Mortal Kombat 12 en Suicide Squad: Kill the Justice League in 2023 uitkomen. Van laatstgenoemde titel is nu ook een nieuwe trailer beschikbaar. Volgens Zaslav zullen beide titels dit jaar worden uitgebracht en hebben ze "ambitieuze releaseprognoses", maar hij noemde geen specifieke releasedata.

Buiten deze aankondiging in het kader van Warner Bros. Discovery heeft het bedrijf andere publiciteit gebruikt voor Mortal Kombat 12. NetherRealm, de ontwikkelaar van voorganger Mortal Kombat 11, heeft er nog niets over vrijgegeven. Er ontbreekt bijvoorbeeld een aanhangwagen.

De CEO van NetherRealm, Ed Boon, heeft eerder enkele hints gegeven over de komst van de nieuwe game in de serie. In die zin is de komst van Mortal Kombat 12 geen grote verrassing, maar Boon heeft er nog niets over gezegd, behalve een grap op Twitter over Injustice 3 . NetherRealm kondigde in juli 2021 aan dat het zich zou concentreren op zijn volgende project "na meer dan twee jaar ondersteuning voor Mortal Kombat 11". Eerder werd gespeculeerd dat Injustice 3 het nieuwe project zou zijn. Boon zei in november vorig jaar dat Injustice 3 of Mortal Kombat 12 de volgende game wordt.

Mortal Kombat 11 kwam uit in april 2019 en werd redelijk goed ontvangen. De game kreeg verschillende dlc's met daarin de nodige nieuwe personages. Tweakers publiceerde vier jaar geleden een review van Mortal Kombat 11.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01