072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Mortal Shell krijgt roguelike-uitbreiding Virtuous Cycle

datum: 17-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Mortal Shell krijgt woensdag een roguelike-uitbreiding en deze zal de eerste vijf dagen na de release gratis zijn voor iedereen die de game bezit. Mortal Shell is een Dark Souls-achtige actie-RPG die een jaar geleden uitkwam.

Met de Virtuous Cycle-uitbreiding krijgt Mortal Shell een willekeurig gegenereerde spelwereld en kunnen spelers via 'upgradezuilen' 'meer dan honderd upgrades' verzamelen, om zo iets sterker te worden om vooruitgang te boeken in de wereld. Volgens ontwikkelaar Cold Symmetry omvatten die upgrades wapens en nieuwe manoeuvres.

Ook voegt de extensie een nieuwe shell toe . Spelers kunnen in het spel van personage veranderen door zo'n schelp te gebruiken. Het nieuwe personage heeft twee katana's die kunnen worden samengevoegd tot één hellebaard. Daarbij haalt de game inspiratie uit Bloodborne, waarin spelers gebruik kunnen maken van zogenaamde Trick Weapons die van vorm veranderen.

Virtuous Cycle is vanaf woensdag 18 augustus beschikbaar op alle platforms waar Mortal Shell beschikbaar is. Vanaf die datum is de game, inclusief uitbreiding, ook beschikbaar op Steam . De pc-versie kwam vorig jaar uit in de Epic Games Store. De game is ook beschikbaar voor PlayStation- en Xbox-consoles. Als je de DLC vóór 22 augustus claimt, hoef je niet te betalen. Wat de prijs daarna zal zijn, is nog niet bekend.

Mortal Shell is een zogenaamde Soulslike die een jaar geleden verscheen. Volgens de makers is de game sterk geïnspireerd op de games uit de Dark Souls-serie. De gameplay is vergelijkbaar, maar de ontwikkelaar heeft ook eigen elementen toegevoegd. Met de DLC krijgt de game een nieuwe modus die de kenmerken heeft van games uit het roguelike-genre .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01