072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu met gratis Windows 11

Mozilla heeft stilletjes VPN-service uitgebracht in Nederland

datum: 11-10-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Mozilla heeft stilzwijgend zijn VPN-service in Nederland uitgebracht. Nederlandse gebruikers krijgen bij het upgraden naar Firefox 93 een melding dat er een abonnement kan worden afgesloten. De dienst werd deze zomer al uitgebracht in Belgiƫ.

Mozilla vermeldt de mogelijkheid om Mozilla VPN te sluiten in het tabblad dat automatisch opent na de upgrade naar Firefox 93 . De dienst werd vorig jaar uitgebracht in de VS en afgelopen zomer in Belgiƫ. De Mozilla-site zei eind juli volgens Webarchief dat het abonnement in Nederland niet af te sluiten was, maar vorige week stond Nederland al op de lijst .

De abonnementen kunnen ook echt in Nederland worden afgesloten. Mozilla VPN kost tien euro per maand voor de maandelijks opzegbare variant of vijf euro per maand als gebruikers een jaarabonnement afsluiten. De Nederlandse site voor Mozilla VPN laat nu de europrijzen zien, waar de website eerder de dollarprijzen liet zien.

Voor zijn VPN-service werkt Mozilla samen met Mullvad , een provider die WireGuard gebruikt en beweert geen logboeken bij te houden. Er zijn onder andere apps voor Windows, macOS, Ubuntu, Android en iOS.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01