072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Mozilla lanceert betaald Firefox Relay-abonnement voor e-mailaliassen

datum: 17-11-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Mozilla introduceert Firefox Relay Premium, een betaald abonnement waarmee gebruikers onbeperkt e-mailaliassen kunnen aanmaken om te voorkomen dat hun primaire adres bijvoorbeeld in handen valt van spammers. De dienst kost in eerste instantie 1 euro per maand.

Mozilla's Firefox Relay Premium-klanten krijgen een subdomein onder mozmail.com waar ze onbeperkt alias-e-mailadressen kunnen toevoegen. Hierdoor kunnen gebruikers elke keer dat ze een e-mailadres voor een online account moeten invoeren een andere alias maken. Mozilla geeft als voorbeelden coffeestore@yourdomain.mozmail.com en shoestore@yourdomain.mozmail.com.

Firefox Relay stuurt de mail via de aliassen door naar de primaire mailadressen van gebruikers. Het doel van de service is dat gebruikers hun primaire e-mailadressen afschermen en dat alleen de aliassen op spam en andere lijsten van derden terechtkomen. Mozilla belooft berichten direct na het doorsturen te verwijderen. Via een dashboard kunnen gebruikers hun aliassen beheren.

Het betaalde aanbod volgt op een test met Firefox Relay waarbij gebruikers gratis tot vijf aliassen kunnen aanmaken en bijlagen tot 150 kB kunnen laten doorsturen. Er is ook een add-on beschikbaar voor de service en gebruikers kunnen labels aan aliassen toevoegen voor eenvoudiger beheer, ook via gesynchroniseerde apparaten.

Het verschil met de gratis service is dat Relay Premium-gebruikers binnen drie maanden na ontvangst van een bericht kunnen reageren op een doorgestuurde e-mail. Trouwens, iedereen die een cc of bcc toevoegt, maakt zijn oorspronkelijke e-mailadres zichtbaar voor de ontvangers.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01