072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Mozilla VPN krijgt ondersteuning voor split tunneling

datum: 29-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Mozilla heeft split-tunneling-functionaliteit toegevoegd aan Mozilla VPN. Hiermee kunnen gebruikers kiezen welke delen van hun internetverkeer via de VPN-verbinding mogen gaan en welke niet. Voorlopig werkt de functie alleen op Windows, Linux en Android.

Dat is niet de enige functie die Mozilla in zijn blogpost benadrukt. Mozilla VPN geeft nu ook een melding weer als je door de VPN-verbinding de landings- of inlogpagina van een openbaar netwerk niet kunt zien. Vanaf nu zal de vpn-service de gebruiker adviseren om de vpn-verbinding tijdelijk uit te schakelen zodat de portaalpagina opnieuw kan worden geladen. Na het inloggen wordt hij/zij gevraagd om de VPN-verbinding weer in te schakelen. Deze functie zal ook alleen beschikbaar zijn op Windows, Linux en Android.

Mozilla VPN is momenteel niet beschikbaar in Nederland. Inwoners van België, de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Maleisië, Nieuw-Zeeland en Singapore kunnen een maandabonnement voor de VPN-service afsluiten. Mozilla VPN werkt met 280 servers in 30 landen en maakt gebruik van WireGuard-codering.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01