072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Mozilla VPN krijgt ondersteuningsverbinding via twee VPN's en eigen dns-keuze

datum: 17-09-2021 Categorie: Internet Bron: Tweakers

Mozilla brengt een update uit voor Mozilla VPN die het onder meer mogelijk maakt om een dubbele VPN te gebruiken. Daarnaast hebben gebruikers nu de mogelijkheid om hun eigen DNS-server op te zetten. De dienst is nog niet beschikbaar in Nederland.

Mozilla noemt de mogelijkheid om twee VPN's te gebruiken Multi-hop . Gebruikers maken eerst verbinding met de eerste VPN-server en vervolgens worden de gegevens doorgestuurd naar een tweede server. Mozilla ziet het als in- en uitstapservers, een tweede laag van online bescherming omdat informatie via een extra server wordt gerouteerd. Mutli-hop kan worden ingeschakeld in de Mozilla VPN-instellingen onder 'locatie-instellingen'.

Dezelfde update geeft gebruikers de vrijheid om hun eigen DNS-server op te zetten. ISP's kunnen zien naar welke websites gebruikers gaan, aangezien een pc meestal standaard de DNS-server van de provider gebruikt. Mozilla VPN maakt het mogelijk om zelf een DNS-server te kiezen om het internetgedrag voor de provider te verbergen. Met de geavanceerde netwerkinstellingen kunnen gebruikers onder andere kiezen uit anti-advertentie- en anti-tracking-presets. Het is ook mogelijk om zelf een specifieke DNS-server in te voeren.

De nieuwe Mozilla VPN-functies zijn nu beschikbaar voor alle gebruikers die toegang hebben tot de service . Het maandabonnement op de VPN-dienst is onder meer beschikbaar in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten. Het is niet bekend of Mozilla VPN uiteindelijk ook in Nederland wordt uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01