072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Multiplayer Deathloop-modus laat spelers het spel van anderen binnendringen

datum: 20-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Arkane heeft in een uitgebreide presentatie meer onthuld over de multiplayer-modus van Deathloop. In het spel voor één speler kunnen spelers andere spelers binnenvallen als antagonist Julianna Blake. Ze moeten dan de hoofdpersoon Colt uitschakelen.

In 'protect the loop'-modus speel je als Julianna Blake. Voordat spelers in het spel duiken, kunnen ze Julianna's uiterlijk aanpassen en vervolgens kiezen of ze het spel van een vriend of het spel van een willekeurige speler willen binnendringen. Eenmaal in het spel moeten ze Colt uitschakelen, het hoofdpersonage uit de singleplayer.

Julianna heeft veel van dezelfde krachten en wapens tot haar beschikking als Colt. Al heeft hij ook de kracht 'reprise' waarmee hij een keer uit de dood kan terugkeren. Julianna kan dit niet en daarom heeft de speler wiens spel je binnenvalt altijd een voordeel. Julianna kan trouwens ook computergestuurd worden in het spel als je haar tegenkomt.

Een vergelijkbare multiplayer-modus werd eerder geïntroduceerd in Watchdogs 2, waar spelers elkaars spel konden binnendringen. De indringers moesten de andere speler hacken en gegevens stelen. Wanneer je spel werd binnengevallen door een andere speler, moest de aanvaller worden gevonden en geëlimineerd.

Deathloop is al twee keer uitgesteld door uitgever Bethesda. De game staat nu gepland voor 14 september 2021. De game komt eerst exclusief uit voor PlayStation 5 en pc en is nog niet aangekondigd voor andere consoles.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01