072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Multiplayer Ghost of Tsushima wordt apart verkrijgbaar en krijgt nieuwe Rivals-modus

datum: 04-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De multiplayer-modus van PlayStation-game Ghost of Tsushima zal op 3 september apart verkrijgbaar zijn. Sony en ontwikkelaar Sucker Punch maakten dit bekend in een blogpost. De standalone multiplayer-modus kost 20 euro.

Sucker Punch meldt in een blogpost dat spelers die de Ghost of Tsushima: Legends-multiplayermodus afzonderlijk kopen, deze op elk moment kunnen upgraden naar de volledige Director's Cut-versie van Ghost of Tsushima. Voor PS4-gebruikers kost het 50 euro, terwijl een upgrade naar de PS5-versie 60 euro kost. De multiplayer-modus krijgt op 3 september ook een nieuwe Rivals-modus. Dit is een spelmodus waarin twee teams van twee spelers tegen elkaar strijden om golven vijanden te verslaan.

Met elke vijand die is verslagen in Rivals-modus, verzamelen spelers 'Magatama'. Hierdoor kunnen ze het andere team schade toebrengen, bijvoorbeeld door vloeken te kopen die de tegenstanders teisteren. Wanneer gebruikers genoeg Magatama hebben uitgegeven, ontgrendelen ze een Final Stand-golf van vijanden. Spelers winnen als ze het winnen.

Naast Rivals krijgt de multiplayer-modus van de samurai-game ook een Gear Mastery-spelsysteem. Hierdoor kunnen spelers hun uitrusting upgraden tot level 120, waar het voorheen tot 110 was. Gebruikers kunnen dit ook gebruiken om een tweede perk-slot te ontgrendelen. Bovendien krijgt Ghost of Tsushima: Legends op 20 augustus een nieuwe update, die enkele andere nieuwe functies introduceert. Ontwikkelaars zouden de survival-modus opnieuw in evenwicht hebben gebracht om onder meer de speelsessies in te korten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01