072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Myst Remake is eerste game met FidelityFX Super Resolution op Xbox Series S en X

datum: 18-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De Myst-remake is de eerste game op Xbox Series X en S die AMD FidelityFX Super Resolution ondersteunt. De game komt op 26 augustus uit voor Xbox-consoles en pc's. Myst komt ook naar het Xbox Game Pass-abonnement en de pc-versie ondersteunt VR-headsets.

Ontwikkelaar Cyan schrijft dat Myst van de grond af opnieuw is opgebouwd en goed zal presteren op allerlei spelsystemen. Het bedrijf wijst op het gebruik van AMD FidelityFX Super Resolution. Volgens Cyan maakt dit het mogelijk om de graphics in een hogere kwaliteit weer te geven dan voorheen mogelijk was. Myst kan daardoor in 4k resolutie en op 60fps draaien op de Xbox Series X in combinatie met de hoogste grafische instellingen. Op de Xbox Series S wordt een resolutie van 1440p bij 60 fps genoemd. Een vorm van ray tracing wordt ook ondersteund.

Cyan zegt dat FidelityFX Super Resolution een prestatieverbetering van ongeveer 75 procent mogelijk maakt in combinatie met een 4k-scherm op Xbox Series X en S, zonder dat dit ten koste gaat van de visuele beeldkwaliteit.

FidelityFX Super Resolution is AMD's tegenhanger van Nvidia's DLSS en is bedoeld om hogere framesnelheden in games mogelijk te maken door ze met een lagere resolutie weer te geven en vervolgens de afbeeldingen op te schalen. Het is nu ongeveer anderhalve maand geleden dat FidelityFX Super Resolution- ondersteuning naar de Xbox Game Development Kit kwam . Er is al een game met FidelityFX Super Resolution voor de PlayStation 5, Arcadegeddon .

Myst krijgt nieuwe ontwerpen, geluiden, interacties en de mogelijkheid van willekeur in de puzzels. Het avonturenspel kwam oorspronkelijk uit in 1993 voor Mac OS en een jaar later voor Windows 3.11. Door de jaren heen verscheen de game op allerlei verschillende platformen en kwamen er allerlei versies uit. In 2000 was er al een remake voor de pc genaamd Myst: Masterpiece Edition. Eind vorig jaar verscheen ook een VR-versie voor de Oculus Quest.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01