072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Naast Summer Game Fest gaat dit jaar ook de PC Gaming Show door

datum: 02-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ook al gaat E3 dit jaar niet door, de PC Gaming Show gaat gewoon door. De organisatie zegt dat er in juni een stream zal zijn, die zoals altijd nieuwe gameplay, aankondigingen en interviews met ontwikkelaars zal bevatten.

PC Gamer zendt het evenement op 12 juni uit. Op dit moment is nog niet bekend welke games, studio's en individuele game-ontwikkelaars zullen worden beoordeeld. Evenmin is de lengte van de show. In voorgaande jaren kon de show anderhalf tot twee en een half uur duren. Vorig jaar waren bijvoorbeeld Dying Light 2, Valve en Vampire: The Masquerade - Swansong te zien, evenals vele indiegames. Ergens in de komende weken zal PC Gamer meer onthullen over de inhoud van de aankomende show.

De PC Gaming Show is niet het enige evenement dat doorgaat ondanks het verlies van E3, voor velen het grootste gamemoment van het jaar. Geoff Keighley maakte vrijdag al bekend dat zijn show, het Summer Game Fest, ook doorgaat. Daarnaast hebben grote partijen als Sony en EA al losgebroken van E3 en zijn hun eigen digitale showcases voor deze zomer dan ook niet afgelast. Keighley zegt de komende weken meer te kunnen vertellen over Summer Game Fest 2022.

De E3-beurs moet volgend jaar terugkeren, zowel fysiek als digitaal. “We zullen al onze energie en middelen besteden aan het leveren van een gerevitaliseerde fysieke en digitale E3-ervaring volgende zomer. We kijken er naar uit om de E3 2023 live vanuit Los Angeles te presenteren aan fans over de hele wereld”, aldus het persbericht. de organisatie.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01