072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Nacon stelt vier wedstrijden uit, waaronder Vampire: The Masquerade - Swansong

datum: 30-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Uitgever Nacon heeft vier games uitgesteld, waaronder Vampire: The Masquerade - Swansong. Deze game komt nu in mei volgend jaar uit, in plaats van in februari zoals eerder gecommuniceerd. Ook Blood Bowl 3, Train Life en Hotel Life zijn uitgesteld.

De verhaalgestuurde RPG is uitgesteld om de kwaliteit van de game te waarborgen "met behoud van een gezonde balans tussen werk en privé ", schreef de ontwikkelaar op Twitter . Het bedrijf wil de tijd gebruiken om 'het spel extra op te poetsen' en kwaliteitsborging te kunnen uitvoeren. In juli werd Swansong al uitgesteld tot februari 2022 ; in eerste instantie had de game dit jaar moeten uitkomen.

Ook de games Blood Bowl 3, Train Life en Hotel Life zijn uitgesteld naar het volgende fiscale jaar van Nacon, meldt de uitgeverij . Dat betekent dat de games tussen april 2022 en september 2023 uitkomen. In een e-mail schrijft de uitgever dat ze Blood Bowl 3 'later in 2022' wil uitbrengen. Deze game zou oorspronkelijk in februari volgend jaar uitkomen. Train Life: A Railway Simulator is nu beschikbaar in Early Access; de volledige versie zal in juni verschijnen. Ten slotte wordt Hotel Life: A Resort Simulator naar verwachting eind Q2 2022 uitgebracht. Deze games zijn uitgesteld zodat de ontwikkelaars de kwaliteit van de games kunnen verbeteren, waarvan Nacon hoopt dat ze hun verkoop zullen verhogen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01