072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Naughty Dog stelt de multiplayer van The Last of Us uit en kondigt een nieuwe game aan

datum: 27-05-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Naughty Dog stelt intern de aankomende multiplayergame The Last of Us uit omdat de game "meer tijd nodig heeft". Er is nog geen openbare releasedatum aangekondigd. Tegelijkertijd kondigt de studio een nog onbekende nieuwe game voor één speler aan.

"We weten dat velen van jullie ernaar uitkijken om meer te horen over de multiplayer van The Last of Us. We zijn erg trots op het werk dat onze studio tot nu toe heeft gedaan, maar naarmate de ontwikkeling vordert, realiseren we ons dat het voor de game het beste is om geef het meer tijd", aldus Naughty Dog in een verklaring op Twitter .

Vervolgens kondigt de studio aan dat het werkt aan een "gloednieuwe singleplayer-ervaring". Er zijn nog geen details over deze game. Ook is nog niet duidelijk of het gaat om een mogelijk derde deel in The Last of Us-reeks of om een ander IP-adres.

De multiplayer-game in kwestie was aanvankelijk bedoeld als aanvulling op The Last of Us: Part II uit 2020, maar uiteindelijk besloot Naughty Dog er een op zichzelf staande game van te maken. Volgens Bloomberg-journalist Jason Schreier zeggen insiders dat het team dat aan TLOU-multiplayer werkt, onlangs is teruggebracht tot een kleinere groep na een recente beoordeling.

Naughty Dog heeft naar verluidt Bungie, de studio achter Destiny 2, gevraagd om de game te evalueren. Bungie zou zijn bezorgdheid hebben geuit over de vraag of het multiplayer-project spelers voor een langere periode bezig zou kunnen houden. Hoewel het project niet is geschrapt, zijn veel ontwikkelaars op andere projecten gezet.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01