072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Naughty Dog werft nieuwe medewerkers voor de eerste stand-alone multiplayer-game

datum: 29-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Gamestudio Naughty Dog werkt aan een standalone multiplayer-game en heeft er verschillende vacatures voor gepubliceerd. De game moet een 'filmische ervaring tussen spelers' bieden. Het bedrijf deelt nog geen details over de aankomende game.

Naughty Dog meldt op Twitter dat het op zoek is naar werknemers voor de aankomende multiplayer-titel, over verschillende divisies heen. Het gaat in totaal om twaalf vacatures, verdeeld over vijf verschillende afdelingen. Dit maakt de aankomende multiplayer-game het middelpunt van deze nieuwe wervingscampagne. Het bedrijf is onder andere op zoek naar AI- en UI-programmeurs, visual effects-artiesten , leveldesigners, monetarisering en economy- ontwerpers. Sommige van deze vacatures lijken echter al enkele maanden open te staan, merkt GameMe ook op.

De maker van The Last of Us deelt enkele details over de aankomende game. Op carrièrepagina's meldt Naughty Dog dat het "hetzelfde niveau van ambitie en kwaliteit" van zijn vorige games naar het multiplayer-project wil brengen. Ook C o-game-regisseur Vinit Agarwal spreekt op Twitter over een 'filmische ervaring'. "We rekruteren agressief. Meld je aan als je deel wilt uitmaken van de filmische ervaring tussen spelers in onze nieuwe stand-alone multiplayer-actiegame."

Naughty Dog heeft in het verleden toegegeven dat het werkt aan een multiplayer-game. Eerdere games uit de studio hadden al multiplayer-modes, al kwam de factions-mode van The Last of Us Part II te vervallen . Toen het bedrijf het aankondigde, zei het dat spelers "uiteindelijk de vruchten zullen plukken" van de multiplayer-ambities van Naughty Dog, "maar niet als onderdeel van The Last of Us Part II." In april meldde Bloomberg-journalist Jason Schreier dat een onaangekondigde Naughty Dog-multiplayergame wordt vergezeld door Days Gone-ontwikkelaar Sony Bend. Wanneer de titel uitkomt is nog niet bekend.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01