072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Naughty Dog werft nieuwe medewerkers voor de eerste stand-alone multiplayer-game

datum: 29-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Gamestudio Naughty Dog werkt aan een standalone multiplayer-game en heeft er verschillende vacatures voor gepubliceerd. De game moet een 'filmische ervaring tussen spelers' bieden. Het bedrijf deelt nog geen details over de aankomende game.

Naughty Dog meldt op Twitter dat het op zoek is naar werknemers voor de aankomende multiplayer-titel, over verschillende divisies heen. Het gaat in totaal om twaalf vacatures, verdeeld over vijf verschillende afdelingen. Dit maakt de aankomende multiplayer-game het middelpunt van deze nieuwe wervingscampagne. Het bedrijf is onder andere op zoek naar AI- en UI-programmeurs, visual effects-artiesten , leveldesigners, monetarisering en economy- ontwerpers. Sommige van deze vacatures lijken echter al enkele maanden open te staan, merkt GameMe ook op.

De maker van The Last of Us deelt enkele details over de aankomende game. Op carrièrepagina's meldt Naughty Dog dat het "hetzelfde niveau van ambitie en kwaliteit" van zijn vorige games naar het multiplayer-project wil brengen. Ook C o-game-regisseur Vinit Agarwal spreekt op Twitter over een 'filmische ervaring'. "We rekruteren agressief. Meld je aan als je deel wilt uitmaken van de filmische ervaring tussen spelers in onze nieuwe stand-alone multiplayer-actiegame."

Naughty Dog heeft in het verleden toegegeven dat het werkt aan een multiplayer-game. Eerdere games uit de studio hadden al multiplayer-modes, al kwam de factions-mode van The Last of Us Part II te vervallen . Toen het bedrijf het aankondigde, zei het dat spelers "uiteindelijk de vruchten zullen plukken" van de multiplayer-ambities van Naughty Dog, "maar niet als onderdeel van The Last of Us Part II." In april meldde Bloomberg-journalist Jason Schreier dat een onaangekondigde Naughty Dog-multiplayergame wordt vergezeld door Days Gone-ontwikkelaar Sony Bend. Wanneer de titel uitkomt is nog niet bekend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01