072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Naughty Dog werkt aan standalone multiplayer-game The Last of Us

datum: 09-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Sony PlayStation-studio Naughty Dog werkt aan een multiplayer-game die zich afspeelt in het The Last of Us-universum. Het wordt een op zichzelf staande game, met een eigen verhaal en nieuwe personages. Volgens de studio is de game net zo groot als eerdere The Last of Us-games.

Vooralsnog toont Sony alleen een conceptafbeelding van de multiplayer-game. Naughty Dog CEO Neil Druckmann zegt in een interview tijdens de Summer Game Fest presentatie dat de studio volgend jaar meer van de game kan laten zien. Hij benadrukt dat het een grote multiplayer-game is en dat de studio dus aan het uitbreiden is.

De multiplayer-game speelt zich af in een ander deel van de Verenigde Staten en staat qua verhaal los van The Last of Us Part I en Part II. Het eerste deel van de serie had al een multiplayer-modus genaamd Factions. Deel twee moest dat ook krijgen, maar dat werd geschrapt. De multiplayer-game is bedoeld voor zowel fans van de bestaande games als nieuwe spelers.

Het is nog niet bekend op welke platformen de game zal komen. Het is duidelijk dat dit een PlayStation-game is. Sony brengt echter ook The Last of Us Part I , de aankomende remake van het eerste deel, naar pc.

Naughty Dog maakt ook bekend dat van The Last of Us Part II meer dan tien miljoen exemplaren zijn verkocht. Die game verscheen in 2020 voor de PlayStation 4. Vorig jaar kreeg de game een update die de framerate op de PlayStation 5 verhoogt van 30 naar 60 fps.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01