072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

NBMiner beweert 68 procent van de RTX 30-mijnprestaties te bieden op LHR GPU's

datum: 15-08-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

De ontwikkelaar van de NBMiner crypto-miningsoftware beweert dat versie 39.0 ten minste 68 procent van de originele Nvidia GeForce RTX 30-miningprestaties op LHR GPU's biedt bij het minen van Ethereum. Nvidia heeft die LHR-revisies met mijnbouwbeperkingen in mei vrijgegeven.

NBMiner schrijft op GitHub dat de software een nieuwe LHR-modus introduceert, specifiek voor het minen van Ethereum. Het is geen volwaardige 'unlock'. In plaats daarvan kunnen gebruikers een doelpercentage in de software invoeren en de applicatie zal proberen dat percentage te bereiken. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld -lhr 68 krijgen om 68 procent van de hashrate te krijgen op niet-LHR GPU's. De ontwikkelaar beveelt dat percentage aan, omdat het stabiel zou zijn op de meeste geteste configuraties.

In dit tempo kunnen crypto-mijnwerkers met LHR GPU's nog steeds niet de volledige mijnprestaties van de RTX 30 grafische kaarten benutten, maar met 68 procent komt het dichterbij. Nvidia introduceerde in mei LHR-revisies op zijn GeForce RTX 30 grafische kaarten, met beperkingen die de prestaties van cryptomining met de helft zouden moeten halveren. Het bedrijf deed dit om de RTX 30-videokaarten minder aantrekkelijk te maken voor cryptominers en dus meer beschikbaar voor gamers. Nvidia had eerder mijnbouwbeperkingen op zijn RTX 30 grafische kaarten, maar bracht per ongeluk een bètastuurprogramma uit dat deze beperkingen omzeilde.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01