072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Netflix start test met Android-games in Polen

datum: 26-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Netflix-gebruikers in Polen krijgen als test toegang tot twee games via de Android-app. Volgens Netflix is dit een vroege test en is er nog veel werk aan de winkel. De streamingdienst wil mobiele games onderdeel maken van het abonnement.

Poolse Netflix-abonnees kunnen Stranger Things: 1984 en Stranger Things 3 installeren via de Android-app. Afgaande op screenshots die Netflix laat zien , lijkt het erop dat de Android-app verwijst naar die games in de Play Store. Abonnees krijgen gratis toegang tot de mobiele games en zullen geen advertenties of in-game aankopen bevatten.

In juli bevestigde Netflix dat de streamingdienst ook games gaat aanbieden. De dienst zei destijds dat het vooral om mobiele games zou gaan. Destijds zei het bedrijf dat het zich nog in een vroege fase bevond van uitbreiding naar games. Of de plannen verder gaan dan het toevoegen van mobiele apps via de Netflix-app is nog niet duidelijk. Eerder in juli werd Mike Verdu ingehuurd door Netflix . Hij was eerder executive bij Oculus en EA en is nu Vice President Game Development bij Netflix.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01