072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Netflix toont eerste trailer voor prequel-serie The Witcher: Blood Origin

datum: 04-12-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Netflix heeft de eerste volledige trailer gedeeld voor de aankomende miniserie The Witcher: Blood Origin. De prequel-serie speelt zich 1200 jaar voor de avonturen van Geralt of Rivia af en is vanaf 25 december beschikbaar op de streamingdienst.

The Witcher: Blood Origin speelt zich af tijdens de 'gouden eeuw' van de elven, in een periode waarin een 'onverwoestbaar rijk' de inwoners van het continent onderdrukt. In de serie strijden zeven verschillende personages tegen dit regime. De trailer verwijst ook naar een monster van de schurk, dat vermoedelijk te sterk is voor de helden van het verhaal. Eerder was al aangekondigd dat Blood Origin inzicht zou geven in de creatie van de eerste Witcher, vermoedelijk om dit monster te verslaan.

Hoofdrollen zijn onder meer Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O'Fuarain. Opmerkelijk genoeg bevat de trailer ook een personage uit de eerste Witcher-serie van Netflix, namelijk Jaskier, opnieuw gespeeld door Joey Batey. Het is niet duidelijk of dit een voorproefje is van de "toekomst" van het Witcher-universum of dat de troubadour bijvoorbeeld in de tijd kan reizen door de monolieten die in de trailer worden getoond.

Netflix bevestigt ook dat The Witcher: Blood Origin minder afleveringen zal hebben dan eerder werd gesuggereerd. De oorspronkelijke aankondiging ging over zes afleveringen. Zes afleveringen staan ook vermeld op IMDB . Netflix kondigt daarentegen in de teaser en de recente trailer aan dat het om een vierdelige miniserie gaat.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01