072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Netflix verandert La casa de papel en The Queen's Gambit in mobiele games

datum: 10-06-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Netflix kondigt nieuwe games aan voor abonnees van streamingdiensten. Er komen games gebaseerd op de series La casa de papel en The Queen's Gambit. Er komen ook verschillende bestaande games naar Netflix, waaronder Spiritfarer en Raji: An Ancient Epic.

La casa de papel is een spel voor één speler met dezelfde titel als de serie. Netflix beschrijft het als een actie-avonturenspel waarin spelers kluizen moeten kraken, sloten moeten breken of een casino in Monaco moeten helpen overvallen.

The Queen's Gambit Chess is een schaakspel met locaties uit de serie. De game biedt schaaklessen, puzzels en wedstrijden tegen "beroemde gezichten uit de serie". Het is ook mogelijk om online tegen anderen te spelen.

De games zijn onderdeel van Netflix Games en dus onderdeel van alle Netflix abonnementen. Leden kunnen de games spelen op iOS- en Android-apparaten. Wanneer de games uitkomen is nog niet bekend.

Netflix maakt ook bekend dat er verschillende andere games aan Netflix Games worden toegevoegd. Dit betreft bijvoorbeeld Spiritfarer en Raji: An Ancient Epic. Die games waren voorheen niet beschikbaar voor mobiele apparaten, maar verschenen voor consoles en pc. Desta: The Memories Between , de nieuwe game van de maker van Monuments Valley, ustwo games, komt ook naar Netflix.

Netflix deed de aankondigingen tijdens de Geeked Week Games Showcase . Het bevatte ook nieuwe beelden van tal van series rond games, waaronder The Cuphead Show, Sonic Prime, Castlevania: Nocturne en DOTA: Dragon's Blood. Netflix kondigde ook een Dragon Age-animatieserie aan.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01