072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

NetherRealm toont eerste beelden Kameo feature franchise reboot Mortal Kombat 1

datum: 09-06-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

NetherRealm Studios deelde de eerste gameplay van de aanstaande reboot Mortal Kombat 1 tijdens Summer Game Fest 2023. De trailer laat ook duidelijk de nieuwe Kameo-functie zien waarmee spelers een tweede personage kunnen oproepen tijdens gevechten.

Het Kameo-principe is nieuw in de Mortal Kombat-franchise, hoewel verschillende andere vechtspellen al zo'n functie hebben. Spelers kunnen aan het begin van een gevecht een tweede personage kiezen dat tijdens het gevecht door de speler kan worden opgeroepen om combo's uit te voeren. De trailer bevat onder andere Sonya Blade, Jax, Kano, Sub-Zero en Scorpion als Kameo.

Mortal Kombat-maker Ed Boon legt in een interview met Geoff Keighly uit dat de Kameos vaak een verwijzing zijn naar de geschiedenis van de franchise. Personages kunnen worden gezien als secundaire vechters in hun 'oude' kostuums. Sommige vechters kunnen tegelijkertijd als hoofdpersonage en Kameo worden gebruikt. Boon noemt franchise-iconen Sub-Zero en Scorpion als voorbeelden.

Hij zegt ook dat Jean-Claude Van Damme de rol van Johnny Cage zal spelen. Van Damme was een inspiratiebron voor Mortal Kombat met zijn vechtfilms uit de jaren tachtig en negentig. Het personage Johnny Cage werd daardoor een parodie op Van Damme, met name op de actieheld uit de film Bloodsport. De Belgische filmster zal Johnny Cage inspreken, wat Boon zegt te hebben geprobeerd te bereiken sinds de eerste game in de franchise.

Mortal Kombat 1 wordt op 19 september uitgebracht op pc, PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox Series X en S. NetherRealm Studios belooft een "herboren Mortal Kombat-universum" naast het Kameo-systeem, waar de rollen van bekende personages zijn anders dan voorheen. Zo zijn Sub-Zero en Scorpion nu broers en creëerde vuurgod Liu Kang de wereld van Mortal Kombat 1.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01