072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Nexus Mods laat modders niet langer bestanden verwijderen

datum: 02-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Nexus Mods gaat het beleid voor het verwijderen van inhoud op de site wijzigen. Dit heeft te maken met een aankomende feature voor de site die mods gaat verzamelen in 'collections'. Als gevolg hiervan kunnen mods niet meer worden verwijderd, maar alleen worden gearchiveerd.

In een uitgebreide blog over Nexus Mods legde het team achter de site uit waarom mods niet snel van de site kunnen worden verwijderd. Dit heeft te maken met de nieuwe 'collections'-functie waarbij verschillende mods voor een specifieke game kunnen worden verzameld en vervolgens in één keer kunnen worden geïnstalleerd.

Om deze nieuwe feature te implementeren, kunnen mods volgens de ontwikkelaars niet meer zomaar worden verwijderd. In plaats daarvan wordt de mod gearchiveerd, maar blijft beschikbaar via de collecties die al met de mod zijn gemaakt. Wanneer een mod wordt verwijderd, werkt een hele verzameling mogelijk niet meer.

Volgens het Nexus Mods-team is dit niet werkbaar en daarom kunnen modders straks alleen nog hun mods archiveren. Zodra een mod is gearchiveerd, blijft deze beschikbaar in collecties, maar de mod kan niet langer rechtstreeks worden gevonden of gedownload via Nexus Mods.

Als modders op dit moment nog steeds mods permanent willen verwijderen, kunnen ze dat de komende maand doen. Om dat te doen, moeten ze contact opnemen met de ondersteuning. Na deze maand kunnen mods niet permanent worden verwijderd.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01