072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Nieuwe gratis te spelen voetbalgame UFL wil concurreren met FIFA en eFootball

datum: 26-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

De nieuwe studio Strikerz Inc. heeft voetbalspel UFL gepresenteerd. Volgens de Wit-Russische ontwikkelaar is de game al vijf jaar in de maak. De game wordt gemaakt met Unreal Engine en komt naar 'alle grote consoles'. Veel details ontbreken nog.

De makers presenteren UFL als een 'wereldwijde online voetbalcompetitie' waar de vaardigheden van spelers voorop staan. De game werd aangekondigd met een korte trailer, maar gameplay wordt er nog niet in getoond. Volgens de UFL-website is het spel gemaakt door Srikerz Inc. , een nieuwe studio uit Minsk, de hoofdstad van Wit-Rusland. Ook Vizor Games staat op de pagina vermeld, die studio komt uit dezelfde stad.

Het is de bedoeling dat het spel up-to-date wordt gehouden in samenwerking met InStat, een partij die sportstatistieken verzamelt. Zo moeten de prestaties van voetballers in de echte wereld in het spel worden gekopieerd. Het spel is gemaakt met de Unreal Engine. Ook eFootball , de opvolger van de PES-serie, is met die engine gemaakt.

In een interview met IGN , de CEO van Strikerz Inc., staat dat de game al vijf jaar in ontwikkeling is en dat er veel onderzoek is gedaan in het genre voordat er aan de game werd gewerkt. De CEO zegt een marktanalyse te hebben uitgevoerd en komt tot de conclusie dat voetbalwedstrijden de afgelopen jaren nauwelijks zijn verbeterd en zijn achtergebleven bij 'moderne gamingtrends'. Volgens de CEO klagen spelers hier al jaren over en wil hij dat UFL gaat concurreren met EA's FIFA en Konami's eFootball.

Het is nog niet duidelijk hoe UFL omgaat met licenties. Volgens de website zal de game 5.000 gelicentieerde spelers van over de hele wereld hebben, die spelers kunnen scouten en in hun eigen team kunnen opnemen. De Engelse voetbalclub West Ham United werkt samen met UFL en zal in het spel te zien zijn. Over licenties op andere teams en competities is nog niets bekend.

Volgens de trailer zal de game op 'alle grote gameconsoles' verschijnen, maar welke is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk of er een pc-versie komt. UFL wordt een free-to-play game, maar over het verdienmodel zijn nog geen details bekendgemaakt. In de trailer staat dat de game "binnenkort" zal verschijnen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01