072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Nieuwe Metroid Dread-update voegt Boss Rush-modi en twee moeilijkheidsniveaus toe

datum: 08-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Nintendo heeft donderdag een gratis update uitgebracht voor de Switch-game Metroid Dread, die drie verschillende Boss Rush-modi bevat. Daarnaast zijn er twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd: de gemakkelijke Rookie-modus en de bovengemiddelde moeilijke Dread-modus.

In de release notes voor versie 2.1.0 legt Nintendo meer uit over de Boss Rush-modi. Er is de reguliere Boss Rush, Survival Rush en Dread Rush. Er is ook meer informatie over de twee nieuwe moeilijkheidsgraden: Rookie Mode en Dread Mode. Er waren al twee moeilijkheidsgraden beschikbaar, namelijk Normal Mode en Hard Mode.

Rookie Mode is het meest geschikt voor nieuwe spelers. Vijanden richten in die modus minder schade aan dan in de normale modus en er zijn meer items beschikbaar. Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich de Dread-modus. Als de speler in deze modus wordt geraakt door een aanval of gewond raakt door een val, eindigt het spel onmiddellijk.

De eerste Boss Rush-modus is beschikbaar nadat de speler Metroid Dread heeft voltooid. Hierin moet de speler in de kortst mogelijke tijd twaalf bazen verslaan. Alle schade die hij oploopt, wordt overgedragen naar het volgende gevecht. Wapenvoorraden worden volledig aangevuld tussen gevechten. Als de speler is verslagen, kan hij 'Opnieuw proberen' kiezen om verder te spelen vanaf het begin van het gevecht dat hij zojuist heeft verloren. Er staat wel een tijdstraf op. Bij de totale tijd worden dan 15 seconden opgeteld. Ook is er de mogelijkheid om te 'oefenen' op individuele bazen.

Dread Rush lijkt erg op Boss Rush, behalve dat de speler wordt gedood na een klap van de baas. Dread Rush wordt beschikbaar zodra de speler Metroid Dread heeft voltooid op de moeilijkheidsgraad Dread.

De laatste Boss Rush-modus is Survival Rush, die kan worden gespeeld nadat je Boss Rush of Dread Rush eenmaal hebt voltooid. Hierbij moet de speler binnen vijf minuten zoveel mogelijk bazen verslaan.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01