072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Nieuwe Saints Row-game komt op 25 februari 2022

datum: 25-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar Deep Silver Volition heeft een nieuwe Saints Row-game onthuld. De game bevat compleet nieuwe personages en speelt zich af in een fictieve en kleurrijke Amerikaanse stad: Santo Ileso. De game komt op 25 februari 2022 uit voor consoles en pc.

Het nieuwste deel zal Saints Row gaan heten , hoewel de slogan self made ook in het promotiemateriaal te zien is. De makers beloven blockbuster- actie en een origineel verhaal over 'de geboorte van de heiligen'. Het verhaal zit vol misdaad, buitengewone scènes en kenmerkende verrassingen doorspekt met humor, volgens de beschrijving van de ontwikkelaars.

De game zal veel wapens bevatten, variërend van pistolen en geweren tot raketwerpers en zware pistolen. De makers beloven ook exotische wapens die kunnen worden aangepast. De game heeft een coöpmodus met drop-in en drop-out-functionaliteit. Spelers kunnen dus op elk moment een coöpsessie starten of beëindigen en alleen verder spelen.

De game werd aangekondigd tijdens de openingsavond van gamescom met een lange filmtrailer en een korte teaser van gameplay. De game komt naar de huidige en vorige generatie Xbox- en PlayStation-consoles en de pc-versie verschijnt in de Epic Games Store. Later komen er ook uitbreidingen voor de game; blijkt uit de beschikbaarheid van een Uitbreidingspas.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01