072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Nieuwe Skate-game bevindt zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium

datum: 20-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

EA en ontwikkelaar Full Circle tonen een teaservideo van de nieuwe Skate-game, die ruim een jaar geleden werd aangekondigd. De makers zeggen dat de ontwikkeling nog in een beginfase zit en laten nog geen gameplay zien.

Verschillende skaters en YouTubers zijn te zien in een teaser video en Full Circle laat zien hoe de bewegingen worden vastgelegd met motion capture . Ontwikkelaar Deran Chung zegt: "Het is nog vroeg, maar we werken er nog aan."

Met die bewoording benadrukt Chung dat de ontwikkeling nog in een pril stadium verkeert. Dat is niet verwonderlijk, want hoewel het bestaan van de nieuwe Skate-game in juni vorig jaar werd aangekondigd, werd de ontwikkelstudio Full Circle die de game maakt pas begin dit jaar formeel opgericht.

EA had eerder al aangegeven dat er geen nieuwe informatie over de nieuwe Skate game komt op het EA Play event op 22 juli. De ontwikkelaar had beloofd met 'iets' informatie over de game te komen. Dat is nu gegeven in de vorm van de korte teaser.

De eerste Skate-game dateert van 2007 en deel 3 kwam uit in 2010. Daarna waren er geen Skate-games meer. De games waren realistischer dan de tegenhangers van de Tony Hawk Pro Skater-serie. De originele Skate-serie is gemaakt door EA Black Box, maar die studio is sinds 2013 stopgezet. De studio die momenteel aan de nieuwe game werkt, bestaat uit voormalige medewerkers van die studio, waaronder kopstukken Chris 'Cuz' Parry en Deran Chung.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01