072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Nieuwe Skate-game bevindt zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium

datum: 20-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

EA en ontwikkelaar Full Circle tonen een teaservideo van de nieuwe Skate-game, die ruim een jaar geleden werd aangekondigd. De makers zeggen dat de ontwikkeling nog in een beginfase zit en laten nog geen gameplay zien.

Verschillende skaters en YouTubers zijn te zien in een teaser video en Full Circle laat zien hoe de bewegingen worden vastgelegd met motion capture . Ontwikkelaar Deran Chung zegt: "Het is nog vroeg, maar we werken er nog aan."

Met die bewoording benadrukt Chung dat de ontwikkeling nog in een pril stadium verkeert. Dat is niet verwonderlijk, want hoewel het bestaan van de nieuwe Skate-game in juni vorig jaar werd aangekondigd, werd de ontwikkelstudio Full Circle die de game maakt pas begin dit jaar formeel opgericht.

EA had eerder al aangegeven dat er geen nieuwe informatie over de nieuwe Skate game komt op het EA Play event op 22 juli. De ontwikkelaar had beloofd met 'iets' informatie over de game te komen. Dat is nu gegeven in de vorm van de korte teaser.

De eerste Skate-game dateert van 2007 en deel 3 kwam uit in 2010. Daarna waren er geen Skate-games meer. De games waren realistischer dan de tegenhangers van de Tony Hawk Pro Skater-serie. De originele Skate-serie is gemaakt door EA Black Box, maar die studio is sinds 2013 stopgezet. De studio die momenteel aan de nieuwe game werkt, bestaat uit voormalige medewerkers van die studio, waaronder kopstukken Chris 'Cuz' Parry en Deran Chung.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01