072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Nieuwe trailer van The Last of Us Remake toont meer technische details

datum: 22-07-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ontwikkelaar Naughty Dog heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de remake van The Last of Us. Daarin legt het ontwikkelteam meer uit over de technische details in de game en de nieuwe modi die de remake zal krijgen, zoals een permadeath-modus.

In de video laat de ontwikkelaar beelden van de originele PlayStation 4-versie en de remake voor de PS5 naast elkaar zien. speldirecteur Matthew Gallant zegt dat de personagemodellen zijn vernieuwd en "subtiele gelaatstrekken en lichaamstaal" bevatten. Ook de motion capture is vernieuwd en de modellen laten meer diverse soorten bewegingen zien.

De AI van vijanden en vriendelijke NPC's is ook herzien, zegt Naughty Dog CEO Neil Druckmann. De vijanden gaan bijvoorbeeld opzij als ze naar de speler toe rennen, terwijl de speler erbij staat met een pistool. In de remake zijn de vriendelijke NPC's die met je vechten zich meer bewust van wanneer ze zichtbaar zijn voor vijanden. Terwijl hij door vijandelijke schuilplaatsen sluipt, kan de npc de gang van de tegenstander beter inschatten en op tijd wegduiken om te voorkomen dat hij wordt opgemerkt.

De remake zal verschillende toegankelijkheidsopties hebben, zoals een modus met hoog contrast voor mensen die kleurenblind zijn en audiodescriptie voor slechtzienden. Verder praat het ontwikkelteam over de modi in de remake van The Last of Us. Hierdoor kunnen spelers verschillende outfits voor Ellie en Joel ontgrendelen. Een fotomodus en een modelviewer zijn ook aanwezig toegevoegd. De meest opvallende toevoeging is echter de permadeath-modus. Hierbij mag de speler niet één keer doodgaan, anders begint het spel opnieuw. De game bevat ook een speedrun-modus.

De remake van The Last of Us verschijnt op 2 september voor PS5 en later voor pc. De originele game kwam voor het eerst uit in 2013 voor de PlayStation 3. Een jaar later volgde The Last of Us Remastered voor de PlayStation 4. De vernieuwde versie heeft een adviesprijs van 80 euro en er komt een Deluxe versie van 90 euro. Beide versies bevatten ook de Left Behind-uitbreiding, oorspronkelijk uitgebracht als DLC begin 2014.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01