072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Nieuwe Wereld-spelers kunnen sowieso geen personages naar andere regio's overbrengen

datum: 11-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Amazon Games heeft de beloofde gratis servertransfers voor zijn mmo-game New World uitgesteld. Het is ook niet mogelijk om tekens naar een andere regio over te dragen. Het bedrijf meldde eerder aan spelers dat het mogelijk zou zijn.

De ontwikkelaar meldt in een forumpost dat het New World-team serveroverdrachten heeft uitgesteld omdat ze "randgevallen hebben geïdentificeerd" waarbij de overdrachtservaring niet voldoet aan de Amazon Games-normen. Het bedrijf wijst er dus op dat het extra tijd zal duren alvorens alle spelers een gratis transfer token.

Het is niet bekend wanneer de servertransfers nog beschikbaar zullen zijn. Het bedrijf zal spelers in eerste instantie één gratis transfertoken geven, maar zal ook doorgaan met het evalueren van serverpopulaties, wachttijden en andere problemen. Op basis daarvan kan Amazon Games besluiten om op een later tijdstip extra transfertokens te verstrekken.

Amazon Games schrijft dat spelers hun personage op een later tijdstip kunnen overdragen door in te loggen op hun personage en hun gratis transfertoken te claimen in de in-game store. Vervolgens moeten spelers hun bedrijf verlaten en alle actieve handelsposten, koop- en verkooporders annuleren. Ook moeten de personages van spelers zich tijdens de overdracht in een heiligdom bevinden. Spelers behouden hun niveau en voortgang van hun zoektocht, hun items, buit en in-game huizen, allianties en voortgang met in-game facties, en hun in-game valuta.

De studio verduidelijkt verder dat spelers hun personage niet kunnen overbrengen naar servers die vol zijn of naar werelden die onderhoud ondergaan op het moment van de overdracht. Spelers kunnen hun personage ook niet overbrengen naar een server waar ze al een personage hebben.

Het bedrijf meldt ook dat het niet mogelijk is om van regio te wisselen. Eind vorige maand vroeg een Twitter-gebruiker of het mogelijk wordt om bijvoorbeeld een personage van een Amerikaanse server naar een Europese wereld te verplaatsen. Het bedrijf meldde toen dat dit mogelijk zou zijn , maar schrijft nu dat dit niet waar is. In een aparte forumpost meldt Amazon Games dat dit komt doordat elke gameregio een aparte database heeft en dat de eerder gegeven informatie niet klopt.

New World was een succes bij de release en had als gevolg dat er voor veel servers lange wachtrijen waren. New World-ontwikkelaars riepen spelers daarom op om servers met een kortere latentie te selecteren, met de belofte dat ze de mogelijkheid zouden introduceren om in de eerste twee weken na release van server te wisselen, hoewel dit nu is uitgesteld.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01