072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Nieuwe wereldupdate voegt nieuwste verhaalinhoud en donderbuswapen toe

datum: 29-03-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Amazon Games heeft een grote update uitgebracht voor mmo-game New World. Deze patch voegt onder andere nieuwe speurtochten toe, waarmee het hoofdverhaal wordt afgesloten. De game krijgt ook een nieuw wapen en verschillende andere aanpassingen.

Amazon introduceert deze nieuwe inhoudin de Heart of Madness-update . De verhaallijn van de Nieuwe Wereld wordt afgesloten met een nieuwe zoektocht: The Heart of the Tempest. Een deel van de laatste speurtochten is een Tempest's Heart-expeditie, waarin spelers het opnemen tegen de antagonist van de Nieuwe Wereld. Deze expeditie is bedoeld voor vijf personen en wordt aanbevolen voor spelers met een personage van niveau 60 en een uitrustingsscore tussen 550 en 570.

Verder introduceert Amazon Games de Blunderbuss, een nieuw vuurwapen dat bedoeld is voor de korte tot middellange afstand. De Donderbus schaalt met kracht en intelligentie, waardoor hij geschikt is voor krachtpatsers of magiërs. Het nieuwe wapen heeft twee meesterschapsbomen . De ene is gericht op gevechten op korte afstand en de andere is gericht op het toebrengen van schade aan het gebied van effect .

De nieuwe update brengt een aantal andere verbeteringen. De opslagbonus van kisten is verdubbeld en spelers kunnen nu gratis items verplaatsen tussen hun opslag in verschillende gebieden. Er zijn ook nieuwe unieke vijanden toegevoegd en elk gebied krijgt twee verzamelbare schilderijen. Amazon heeft het ook over een groot aantal bugfixes en updates, bijvoorbeeld voor de AI van vijanden en de interface.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01