072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Nintendo brengt onverwacht Animal Crossing 2.0-update uit

datum: 04-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Nintendo heeft onverwachts en eerder dan de 2.0 update van Animal Crossing: New Horizons aangekondigd. De update stond gepland voor aanstaande vrijdag, maar kwam woensdagavond Nederlandse tijd ineens beschikbaar.

Gebruikers zouden de update automatisch moeten ontvangen, maar het is ook mogelijk om de update te forceren door op de plus op het homescherm van de Switch te drukken en onder 'software-updates' op 'via internet' te klikken , meldt fansite AnimalCrossingWorld .

De site heeft ook een lijst met alle gevonden wijzigingen gepubliceerd. Onder andere de veranderingen die Nintendo eerder tijdens Direct aankondigde. Zo komt het klassieke Animal Crossing-personage Brewster naar New Horizons, net als zijn multiplayercafé The Roost. Ook waarzegster Katrina, de Gyroids en de zingende Kapp'n maken hun comeback in het spel.

Dat laatste personage kost spelers 1000 Nook Miles naar elk eiland dat al dan niet in een ander seizoen ligt. Op deze manier kan men grondstoffen verzamelen op het betreffende eiland, ongeacht het seizoen op het thuiseiland. Nintendo brengt met Update 2.0 ook nieuwe objecten, kapsels, KK Slider-nummers en de mogelijkheid om je eigen groenten en fruit in gerechten te gebruiken.

Ondanks dat de 25 euro kostende Happy Home DLC tegelijk met de 2.0 update uit zou komen, vermeldt de site niet dat deze beschikbaar is. De releasedatum voor de DLC staat volgens de site van Nintendo nog steeds op vrijdag.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01