072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Nintendo en Niantic brengen Pikmin Bloom-AR-game 'binnenkort' wereldwijd uit

datum: 27-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Niantic en Nintendo hebben Pikmin Bloom aangekondigd, een smartphonegame waarin spelers al wandelend Pikmin kunnen kweken en bloemen kunnen planten. De iOS- en Android-game is nu beschikbaar in Australië en Singapore en wordt "binnenkort" wereldwijd uitgebracht.

In tegenstelling tot andere Niantic-spellen zoals Pokémon Go, staat Pikmin Bloom je niet toe om tegen andere spelers te vechten. In plaats daarvan draait het spel om het verzamelen van Pikmin, kleine plantachtige wezens. Pikmin groeien uit zaden die spelers tijdens het lopen kunnen vinden.

Spelers kunnen tijdens het lopen ook verschillende soorten fruit plukken. Nectar van deze vruchten kan worden gebruikt om Pikmin te voeden, die vervolgens bloemen op hun hoofd laten groeien. Van deze bloemen kunnen gebruikers bloemblaadjes plukken om bloemen te planten terwijl ze lopen.

Aan het eind van de dag kunnen gebruikers in de app zien hoeveel stappen ze hebben gezet, welke routes ze hebben gelopen en kunnen ze aantekeningen en foto's toevoegen aan hun lifelog , een soort dagboekfunctie. Pikmin Bloom zal ook maandelijkse Community Day-evenementen bevatten, waar spelers kunnen wandelen en planten kunnen planten met anderen.

Het spel is beschikbaar in Google Play en de App Store van Apple . De game is gratis te spelen, maar je kunt items kopen vanuit de game. Niantic en Nintendo kondigden de game in maart aan . Pikmin-spellen zijn puzzelstrategiespellen, waarvan de eerste in 2001 uitkwam.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01