072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Nintendo kondigt Wii Sports-opvolger voor Switch aan met voetbal en badminton

datum: 10-02-2022Categorie: GamesBron: Tweakers

Nintendo brengt een opvolger van Wii Sports uit voor de Switch. Gebruikers kunnen klassieke sporten zoals golf en bowlen spelen, maar ook nieuwe sporten zoals voetbal en volleybal. Spelers kunnen het spel besturen via de Joy-Cons.

Het spel heet Nintendo Switch Sports. Het lijkt qua stijl en gameplay op het immens populaire Wii Sports voor de gelijknamige console. Spelers kunnen de Joy-Cons van de Switch gebruiken om dezelfde sporten te spelen met hun Mii-avatar. Er zullen ook polsbandjes beschikbaar zijn voor veilig gebruik van de controller. Deze zijn inbegrepen wanneer spelers de game fysiek kopen.

In een trailer laat Nintendo zien hoe spelers de traditionele spellen kunnen spelen die ook in de eerste Wii Sports zaten. Deze omvatten tennis, golf en bowlen. Daarnaast worden er een aantal nieuwe sporten beoefend. Voetbal is er daar één van. Spelers kunnen de Joy-Con aan hun dijbeen bevestigen met een accessoire om de bal te trappen. Volleybal en badminton zijn ook toegevoegd.

Spelers kunnen zowel lokaal als online tegen elkaar spelen. In de trailer is te zien hoe zestien spelers het tegen elkaar opnemen in een bowlingwedstrijd.

De game komt op 29 april uit. Voetbal is dan direct beschikbaar, maar er komt pas in de zomer een update voor het spelen met de Joy-Con om de benen. Golf is ook niet direct beschikbaar. Die modus komt pas in de herfst, zegt Nintendo.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01