072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Nintendo stopt smartphonegame Dr. Mario World

datum: 28-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Nintendo stopt met zijn smartphonegame Dr. Mario World. Op die datum worden de diensten van de game stopgezet en wordt de game onspeelbaar. Vanaf woensdag kunnen gebruikers geen nieuwe in-game diamanten kopen met echt geld.

Het spel wordt op 1 november om 08.00 uur Nederlandse tijd stopgezet, heeft Nintendo laten weten . Gebruikers die de game vanaf dat moment proberen te starten, zien een bericht over het einde van de service. Het spel kan dan niet meer gespeeld worden.

Vanaf 1 november kunnen gebruikers hun speelgeschiedenis nog steeds bekijken via een aparte webpagina genaamd Dr. Mario World Memories. Het zou online komen op hetzelfde moment dat het spel werd stopgezet. Spelers kunnen sinds woensdag 28 juli geen diamanten meer kopen. Deze kunnen in het spel worden gebruikt om extra levens, pillen en power-ups te kopen.

Nintendo bracht Dr. Mario World 2019 uit voor Android en iOS. Het is een spin-off van de Dr. Mario-puzzelgameserie, waarin gebruikers pillen gebruiken om virussen te verslaan. Het is niet de eerste smartphonegame van Nintendo. In 2017 introduceerde het bedrijf Super Mario Run, een mobiele spin-off van de 2D-platformgames in de Super Mario-franchise. In 2017 bracht Nintendo ook Animal Crossing: Pocket Camp en Fire Emblem Heroes uit, en begin 2020 bracht de gamegigant Mario Kart Tour uit.

Volgens een rapport van analistenbureau SensorTower verdiende Dr. Mario World het minste geld van alle Nintendo-smartphonespellen. Fire Emblem Heroes is verreweg de meest succesvolle mobiele game van het Japanse bedrijf; die game bracht tussen de release in 2017 en 26 januari 2020 ongeveer $ 656 miljoen op via in-app-aankopen. dr. Mario World was goed voor een omzet van $ 4,8 miljoen zes maanden na de release. Vorig jaar, het spel ook achter bij Nintendo's andere smartphone- titels , SensorTower meldde in april.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01