072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

No Man's Sky Fractal-update voegt PS VR2-ondersteuning en nieuwe expeditie toe

datum: 22-02-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Hello Games brengt de Fractal-update uit voor No Man's Sky, met ondersteuning voor PS VR2-headsets als grootste toevoeging. De komst ervan was eerder aangekondigd. De game krijgt ook een nieuwe expeditie, ondersteuning voor gyroscopische besturing en andere functies.

De Fractal-update kwam woensdag uit en is de eerste grote No Man's Sky-update van 2023. PS5-spelers kunnen de game na de update volledig spelen met Sony's nieuwe PS VR2-headset. De VR-modus werkt bij die headset op maximaal 'een 4k-resolutie'. Spelers kunnen de Sense-controllers ook gebruiken om ruimteschepen te besturen en hun multitool te gebruiken. Ontwikkelaar Hello Games bevestigde eerder dat No Man's Sky PS VR2-ondersteuning zou krijgen .

Daarnaast krijgt de ruimtegame verschillende nieuwe features, die ook op andere platformen beschikbaar zullen zijn. Zo krijgt de game een nieuwe Utopia-expeditie, die binnenkort speelbaar moet zijn. De nieuwe expeditie speelt zich af in het Bakkin-zonnestelsel. Vanwege abnormale zonneactiviteit kunnen daar buiten een basis geen dingen worden gemaakt. Wel coördineert Stichting Utopia een groot wederopbouwproject, waar spelers aan mee kunnen doen. Tijdens de expeditie kunnen spelers onder andere een nieuw Utopia Speeder-ruimteschip ontgrendelen.

De game ondersteunt ook gyroscopische besturing op de PlayStation, Switch en Steam Deck. Hierdoor kunnen spelers hun controller of handheld verplaatsen om hun multitool te richten. De Switch-versie van de game krijgt ook toegang tot alle Nexus- en Quicksilver-missies van No Man's Sky. Er is ook een nieuwe Wonders-catalogus die de meest opvallende ontdekkingen van spelers vastlegt, zegt Hello Games. De game krijgt ook verbeterde HDR-weergave. De PS5-versie van de game ondersteunt AMD's FidelityFX Super Resolution 2.0-opschalingstechniek. Dit geeft het spel een lagere resolutie weer en schaalt het vervolgens op naar een hogere resolutie. Dit zou moeten leiden tot hogere framerates zonder veel kwaliteitsverlies.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01