072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

No Man's Sky-maker Hello Games werkt aan 'ambitieuze' nieuwe game

datum: 14-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

No Man's Sky-ontwikkelaar Hello Games is begonnen aan zijn volgende grote project. Dat zegt regisseur Sean Murray in een interview met IGN. Het project wordt geen vervolg op NMS, maar is volgens de CEO net zo ambitieus.

"We werken al een tijdje aan iets behoorlijk ambitieus op de achtergrond. Het is een klein team, maar we houden er zo van", vertelde Murray aan IGN . "Net als No Man's Sky is het een van die projecten waar zelfs duizend mensen aan zouden werken, het nog steeds onmogelijk zou lijken."

Verdere details over de nieuwe game zijn nog niet bekend. De game bevindt zich volgens Murray sinds september vorig jaar in een "zeer vroege" ontwikkelingsfase, maar Murray zegt dat No Man's Sky voorlopig updates zal blijven ontvangen. "No Man's Sky zal niet worden vertraagd door het volgende project, maar het nieuwe zal ook niet worden vertraagd door No Man's Sky", zegt hij. "We hebben het geluk dat we mensen vrij kunnen laten bewegen om te werken aan wat hen boeit."

Het is niet de eerste keer dat Hello Games grote ambities uitspreekt. No Man's Sky kwam uit in 2016 en voor de release deed Sean Murray veel beloftes die niet werden nagekomen toen het werd uitgebracht. In de jaren sinds de release is die game volledig onder handen genomen door gratis updates en is No Man's Sky nog steeds populair. Gisteren heeft Hello Games een gratis Outlaws-update uitgebracht die ruimtegevechten aanpast en een nieuwe onderwereld met piraten toevoegt. Murray zegt dat Hello Games "zijn lesje heeft geleerd" na de release van NMS.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01