072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Norman Reedus: 'Ik denk dat er een tweede Death Stranding-game komt'

datum: 29-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Death Stranding-hoofdrolspeler Norman Reedus verwacht dat er een tweede game in die franchise komt. Dat vertelt de acteur in een interview met IGN Brazil. Volgens Reedus zijn er momenteel onderhandelingen gaande voor een vervolg op Death Stranding.

"Ik denk dat we een tweede Death Stranding doen", vertelde Reedus aan een IGN Brazil- interviewer tijdens een panel over het 11e seizoen van The Walking Dead. "Het spel is nu in onderhandeling", voegde hij eraan toe. Verdere details geeft hij niet. Aangezien de onderhandelingen nog gaande zijn, is het onwaarschijnlijk dat het vermeende vervolg snel zal verschijnen.

Reedus speelde in Death Stranding als koerier Sam Porter Briges. Een vervolg op die game is nog niet officieel aangekondigd, maar regisseur Hideo Kojima vertelde Vulture in 2019 dat hij "van nul zou beginnen" als hij een Death Stranding-vervolg zou maken met Reedus.

Kojima's volgende project is nog niet aangekondigd, maar er gaan al langer geruchten over een nieuwe titel van de bekende regisseur. Een medewerker van Kojima Productions meldde in maart dat Kojima relatief snel een nieuwe game zou laten zien, schrijft ook VGC. Norman Reedus zei vorig jaar dat hij in gesprek is met Kojima voor een nieuwe game. Er gaan echter ook geruchten dat Kojima aan een Xbox-game zou werken .

Death Stranding kwam eind 2019 uit voor de PS4 en kwam vorig jaar ook uit voor pc. De game is sindsdien meer dan vijf miljoen keer verkocht en krijgt volgende maand een Director's Cut met extra content voor PS5. Ook PS4-gebruikers kunnen de nieuwe content voor tien euro aanschaffen, maar het is nog niet bekend of de uitbreiding ook naar de pc-versie komt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01