072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Nvidia houdt deze maand een GeForce-presentatie, vermoedelijk voor nieuwe GPU's

datum: 08-09-2022 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

Nvidia houdt later deze maand een GeForce Beyond-evenement tijdens GTC 2022. Dat maakt het bedrijf bekend op haar website. Vermoedelijk zal het bedrijf dan de eerste van zijn nieuwe GeForce RTX-videokaarten aankondigen, gebaseerd op de Lovelace-architectuur.

De Nvidia GeForce Beyond-presentatie vindt plaats op dinsdag 20 september om 17.00 uur GMT, volgens de Nederlandse website van het bedrijf . De livestream wordt uitgezonden op YouTube en Twitch . Nvidia plaatste eerder op donderdag een teaser op Twitter en kondigde 'Project Beyond' aan.

Nvidia CEO Jensen Huang deelt tijdens de presentatie meer over "de nieuwste doorbraken op het gebied van gaming, creatie en grafische technologie". De presentatie zal plaatsvinden tijdens GTC 2022. Het was al bekend dat Huang daar een presentatie zou houden, maar tot nu toe was niet bekend dat het bedrijf daar GeForce-aankondigingen zou doen.

Nvidia maakt niet specifiek bekend wat de presentatie inhoudt, maar het ligt voor de hand dat de GPU-maker zijn eerste GeForce RTX 40 videokaarten zal aankondigen. De RTX 40-serie werd al een tijdje verwacht en de meest recente geruchten deden al de ronde dat Nvidia eind september zijn nieuwe GPU-architectuur zou aankondigen. CEO Huang meldde in augustus aan aandeelhouders dat het bedrijf meer nieuws zou delen over een nieuwe GPU-architectuur.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01