072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Old School RuneScape hd mod wordt op 13 september uitgebracht na overeenstemming met Jagex

datum: 11-09-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

RuneScape-maker Jagex meldt dat 117Scape's Old School RuneScape hd mod gratis zal worden uitgebracht op 13 september. Eerder verzocht Jagex de maker om te stoppen met de ontwikkeling van de HD mod, maar de twee partijen hebben een akkoord bereikt.

"We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat we een positieve overeenkomst hebben bereikt met 117Scape en dat hun langverwachte HD-plug-in voor de RuneLite-client op maandag 13 september gratis beschikbaar zal zijn", schrijft RuneScape-maker Jagex in een blogpost . Daarnaast meldt de ontwikkelaar dat het binnenkort instructies zal publiceren voor het installeren van de mod.

117Scape's RuneLite HD mod zal beschikbaar zijn als een plug-in voor de RuneLite-client . Dat is een applicatie van derden waarmee gamers Old School RuneScape kunnen spelen. De mod was oorspronkelijk uitgebracht op 6 september, maar de release werd uitgesteld nadat Jagex modmaker had uitgenodigd om Jagex te ontwikkelen en daarmee de zakelijke kansen voor zijn eigen high-definition versie van Old School RuneScape "actief onderzocht" en dat het daarom wil geen onofficiƫle HD-versies die 'in strijd' zijn met de plannen van de Britse studio.

Die beslissing stuitte op veel kritiek van OSRS-spelers, die onder meer kritische berichten op sociale media plaatsten en een in-game protest organiseerden. Jagex liet donderdag al weten de kritiek serieus te nemen. Daarnaast schreef Jagex dat het bedrijf in gesprek was met 117Scape en dat het aan het onderzoeken was hoe de HD-mod van 117Scape alsnog beschikbaar zou kunnen komen, wat inmiddels is gelukt.

117Scape meldt op Twitter dat het "heel blij" is met de overeenkomst met Jagex. "Ik zal met Jagex werken aan de richting van het project, zodat het consistent blijft met hun visie op het spel", voegde de modder eraan toe. "Dit is geen compromis; het is iets waar ik van droomde tijdens het werken aan dit project."

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01