072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Online.nl meldt internetstoring door kabelbreuk - update

datum: 16-11-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

De Nederlandse provider Online.nl heeft sinds dinsdagochtend ongeveer 10.00 uur last van een landelijke storing. Klanten zeggen last te hebben van internet dat niet werkt; sommigen zeggen ook dat ze geen televisie ontvangen.

De provider schrijft op Facebook en zijn eigen site over de storing. "Klanten met een internetverbinding via het netwerk van KPN kunnen op dit moment last hebben van een storing", schrijft de provider. Details over de storing worden niet gegeven.

Het eerste Facebook-bericht van de provider verscheen om 10:46 uur; op Allestoringen.nl zeggen gebruikers sinds 10:03 uur last te hebben van de storing. De storing lijkt landelijk te zijn. Sommige klanten zeggen dat ze alleen een internetstoring hebben en dat ze bijvoorbeeld nog wel tv kunnen kijken; anderen zeggen dat beide services onbereikbaar zijn. KPN zelf lijkt geen last te hebben van een landelijke internetstoring.

Update, 13:42 uur: Online.nl meldt dat de storing te wijten is aan een kabelbreuk die is ontstaan tijdens graafwerkzaamheden. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de kabelbreuk van Eurofiber , waarbij drie kabels met elk 144 vezels zijn gebroken. Het bedrijf is ter plaatse, maar het herstel zal naar verwachting 'zeker tot na middernacht' duren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01