072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

OnlyFans schort beleidswijziging op die seksueel materiaal verbiedt

datum: 25-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

OnlyFans heeft het gewijzigde beleid om seksueel materiaal van het platform te weren opgeschort. Het platform zegt "de nodige toezeggingen" te hebben gekregen om het aangepaste beleid niet door te hoeven voeren.

Het platform geeft op Twitter aan dat het de aanstaande beleidswijziging opschort. Het is niet duidelijk of dit een tijdelijke of permanente schorsing is. Het bedrijf geeft ook geen details over de "benodigde verplichtingen" of "verzekeringen" die worden besproken. Uploaders worden woensdag op de hoogte gebracht door het platform.

Eerder zei CEO en oprichter Tim Stokely dat banken dreigden betalingen aan rekeninghouders van OnlyFans stop te zetten. Banken zouden bang zijn voor reputatieschade als ze met het bedrijf zouden samenwerken. Mogelijk heeft het platform van samenwerkende banken te horen gekregen dat ze het betalingsverkeer toch niet zullen blokkeren. Stokely gaf in het interview ook aan dat het platform seksueel expliciet materiaal zou "verwelkomen" als banken van gedachten zouden veranderen.

OnlyFans maakte eind vorige week bekend dat het vanaf oktober seksueel expliciet materiaal van het platform zou bannen. Gebruikers mochten toen geen afbeeldingen of video's van dergelijke acties meer plaatsen, hoewel naaktfoto's en video's nog wel zouden zijn toegestaan. Volgens dit plan had bestaande inhoud tegen december van het platform moeten zijn verwijderd. Het platform wil zich vooral richten op muzikanten, fitnesstrainers en koks.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01