072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

OnlyFans wil dat gebruikers seksueel expliciet materiaal voor december verwijderen

datum: 23-08-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

OnlyFans eist van accounthouders dat ze per 1 december seksueel expliciet materiaal verwijderen dat in strijd is met de nieuwe regels. De site verbiedt onder meer afbeeldingen van seksuele handelingen vanaf 1 oktober.

De datum staat vermeld in de nieuwe Acceptable Use Policy die de site heeft gepubliceerd, die in meerdere opzichten afwijkt van de huidige. De datum van 1 december kan nog veranderen, zegt de site. Het nieuwe beleid maakt duidelijk dat naaktheid nog steeds mogelijk is, maar seksuele handelingen of de suggestie daarvan niet meer mogelijk is.

De nieuwe sectie heeft het serienummer 5D gekregen en verbiedt onder meer het tonen van echte of gesimuleerde geslachtsgemeenschap en masturbatie, afhankelijk van de voorwaarden. Veel van de andere regels van het platform, ook tegen het tonen van wapens, blijven hetzelfde.

Vorige week werd duidelijk dat OnlyFans veel seksueel expliciet materiaal gaat verbieden. OnlyFans zegt het beleid aan te passen omdat bankpartners en betaalproviders het platform steeds meer onder druk zouden zetten. De focus verschuift naar een community voor muzikanten, fitnesstrainers en koks. OnlyFans is vooral bekend als een site waar mensen geld verdienen door seksuele inhoud te delen met betalende abonnees.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01