072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Ontwikkelaar bevestigt dat Stalker 2 op Unreal Engine 5 draait

datum: 12-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar GSC Game World heeft bevestigd dat Stalker 2: Heart of Chernobyl zal draaien op Unreal Engine 5. De post-apocalyptische game, die begin 2022 uitkomt, is een van de eerste titels die de nieuwe engine van Epic Games gebruikt.

In een uitwisseling op Twitter tussen de accounts van de ontwikkelaar van Stalker 2 en Unreal Engine is bevestigd dat de game op Unreal Engine 5 zal draaien. Dit plaatst Stalker 2 in een selecte lijst van games waarvan bekend is dat ze de nieuwe engine van Epic Games gebruiken. .

Naast Stalker 2 zal de aankomende Senua's Saga: Hellblade II ook de nieuwe engine gebruiken en Gears of War-ontwikkelaar The Coalition werkt aan verschillende onaangekondigde projecten met Unreal Engine 5. Epic Games' eigen Fortnite staat ook gepland om de overstap te maken. gaan maken naar de nieuwe motor.

Volgens een lijst op Wikipedia zijn eFootball PES 2022, ArcheAge II, Dreamhouse: The Game, Echoes Of The End en Dragon Quest XII: The Flames of Fate ook gemaakt met Unreal Engine 5. In mei bracht Epic een Early Access-versie uit. van Onwerkelijk. Engine 5 en de definitieve versie moeten begin volgend jaar worden uitgebracht.

De release van Stalker 2: Heart of Chernobyl staat gepland voor 28 april 2022. De game komt exclusief naar Windows-pc's en de Xbox Series X en S. Met het Game Pass Ultimate-abonnement zal hij ook beschikbaar zijn om te streamen via Xbox-gamestreaming . . Tijdens een E3-presentatie liet Microsoft de eerste gameplay van de game zien

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01