072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Ontwikkelaar bevestigt dat Stalker 2 op Unreal Engine 5 draait

datum: 12-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Ontwikkelaar GSC Game World heeft bevestigd dat Stalker 2: Heart of Chernobyl zal draaien op Unreal Engine 5. De post-apocalyptische game, die begin 2022 uitkomt, is een van de eerste titels die de nieuwe engine van Epic Games gebruikt.

In een uitwisseling op Twitter tussen de accounts van de ontwikkelaar van Stalker 2 en Unreal Engine is bevestigd dat de game op Unreal Engine 5 zal draaien. Dit plaatst Stalker 2 in een selecte lijst van games waarvan bekend is dat ze de nieuwe engine van Epic Games gebruiken. .

Naast Stalker 2 zal de aankomende Senua's Saga: Hellblade II ook de nieuwe engine gebruiken en Gears of War-ontwikkelaar The Coalition werkt aan verschillende onaangekondigde projecten met Unreal Engine 5. Epic Games' eigen Fortnite staat ook gepland om de overstap te maken. gaan maken naar de nieuwe motor.

Volgens een lijst op Wikipedia zijn eFootball PES 2022, ArcheAge II, Dreamhouse: The Game, Echoes Of The End en Dragon Quest XII: The Flames of Fate ook gemaakt met Unreal Engine 5. In mei bracht Epic een Early Access-versie uit. van Onwerkelijk. Engine 5 en de definitieve versie moeten begin volgend jaar worden uitgebracht.

De release van Stalker 2: Heart of Chernobyl staat gepland voor 28 april 2022. De game komt exclusief naar Windows-pc's en de Xbox Series X en S. Met het Game Pass Ultimate-abonnement zal hij ook beschikbaar zijn om te streamen via Xbox-gamestreaming . . Tijdens een E3-presentatie liet Microsoft de eerste gameplay van de game zien

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01