072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Ontwikkelaar onthult nieuwe gameplay van Dark Souls-achtige Black Myth: Wukong

datum: 20-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De Chinese ontwikkelaar Game Science heeft vrijdag een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor de aankomende actie-RPG Black Myth: Wukong. De video toont ook een baasgevecht met een grote Chinese draak.

Black Myth: Wukong werd vorig jaar aangekondigd door ontwikkelaar Game Science en biedt een gameplay die erg lijkt op de Dark Souls-games, met zware gevechten en sterke eindbazen. De ontwikkelaar toonde vorig jaar al een uitgebreide gameplayvideo van de alpha van de game. Nu laat Game Science een 'Unreal Engine 5 gameplay-test' zien.

De actie-RPG is gebaseerd op het 16e-eeuwse boek Journey to the West. De game volgt de mythische figuur Sun Wukong, een aap met bovennatuurlijke krachten. Dit komt tot uiting in de gameplay, waar Sun Wukong met een staf verschillende vijanden uitschakelt en het opneemt tegen een Chinese draak.

Wanneer de game uitkomt, is nog niet bekend. De ontwikkelaar is van plan de game uit te brengen voor pc en consoles, en overweegt ook streamingplatforms als ze de game soepel kunnen laten draaien.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01