072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Ontwikkelingsstudio achter Tropico en Surviving Mars werkt aan Jagged Alliance 3

datum: 18-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Game-uitgever THQ Nordic heeft in een trailer aangekondigd dat er een Jagged Alliance 3 komt. Het is de eerste game in de franchise die sinds 1999 een nummer in de titel heeft. Volgens THQ zou het 'een echte opvolger' moeten worden. De game zal ook een online coöpmodus hebben.

De trailer laat zien dat de tactische turn-based gameplay waar de franchise bekend om staat weer een onderdeel van de game is. Bovendien moeten spelers hun privéleger van huursoldaten samenstellen, inclusief contractonderhandelingen. Ook is in de trailer en op de Steam-pagina te zien dat de verschillende huurlingen hun eigen specialiteiten, persoonlijkheden, verhalen en eigenaardigheden hebben. Daarnaast toont de Steam-pagina enkele extra screenshots.

Volgens de Steam-pagina moeten spelers en hun huursoldaten het fictieve land Grand Chien bevrijden uit de handen van de paramilitaire groep The Legion en de verkozen president uit gevangenschap redden. Net als in eerdere games is het een kwestie van territorium per territorium af te bakenen.

De ontwikkelstudio achter de game is Haemimont, uit Bulgarije. De studio staat bekend om games als de Tropico-serie, Victor Vran, Surviving Mars, Omerta - City of Gangsters en een aantal andere. De trailer toont aan het einde alleen een pc-logo, waardoor het onwaarschijnlijk is dat deze game ook naar consoles zal komen. THQ Nordic heeft geen releasedatum aangekondigd.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01