072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Outer Wilds-uitbreiding Echoes of the Eye komt op 28 september September

datum: 30-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Mobius Digital heeft de eerste en enige uitbreiding van Outer Wilds aangekondigd: Echoes of the Eye. De uitbreiding staat gepland voor 28 september. Veel details zijn er nog niet, al deelt de uitgever wel een trailer.

De gepubliceerde trailer toont de ster uit de Outer Wilds-melkweg die wordt verduisterd en afbeeldingen van grotten. Op de Steam-pagina van de uitbreiding staat dat er een "afwijking" is ontdekt die niet kan worden herleid tot "een bekende locatie in het zonnestelsel". Het verhaal draait om 'de donkerste geheimen van Outer Wilds'. Er is geen sprake van nieuwe gameplay-elementen.

Outer Wilds verscheen voor het eerst in de Epic Store in mei 2019. De ruimteactie-avonturengame is gemaakt door Mobius Digital en draait om een tijdlus van 22 minuten. Na die 22 minuten gaat de ster van de melkweg in supernova en begint het spel opnieuw. Spelers kunnen kennis die ze eerder hebben opgedaan hergebruiken, zodat ze bepaalde onderdelen van het spel niet elke keer opnieuw hoeven te doen.

Na de release in de Epic Games Store kwam de game ook beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en via Steam. De Echoes of the Eye-uitbreiding komt ook naar deze platforms. Mobius Digital werkt ook aan een Switch-versie van de game; Het is niet bekend of de uitbreiding ook zal worden opgenomen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01