072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Oxxio start op 5 oktober met het overzetten van internetklanten naar KPN

datum: 07-09-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Energieleverancier Oxxio start op 5 oktober met het overzetten van klanten naar KPN. Het bedrijf stopt sinds dit voorjaar met de verkoop van internetabonnementen en had al gezegd klanten over te hevelen naar KPN.

De overdracht start op 5 oktober, maar wanneer dat precies gebeurt, verschilt per klant, zegt Oxxio . Het is nog niet bekend wanneer alle klanten moeten worden omgezet. Als de conversie is voltooid, ontvangen klanten de rekening van KPN en moeten ze ook contact opnemen met dat bedrijf voor klantenservice.

Het is voor het eerst dat Oxxio een datum noemt. Het bedrijf zei dit voorjaar te stoppen met het aanbieden van internet-, televisie- en telefoondiensten. Oxxio zegt zich 'volledig te willen richten op haar kernactiviteiten', oftewel energie.

Die twee worden uit elkaar gehaald voor klanten die een combinatiepakket van telecom en energie hebben. Klanten gaan voor telecom naar KPN, maar blijven hun energiecontract bij Oxxio behouden. Het financiƫle voordeel dat ze hiervan hebben, wordt 'een vast voordeel'. Klanten krijgen geen nieuw jaarcontract bij KPN en houden in ieder geval dezelfde prijs.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01