072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Panasonic meldt datalek na hack op intern netwerk

datum: 29-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Het Japanse bedrijf Panasonic heeft bevestigd betrokken te zijn bij een datalek. Volgens Panasonic heeft een 'derde' zich onrechtmatig toegang verschaft tot het netwerk van het bedrijf, waarbij 'bepaalde gegevens' zijn ingezien.

Panasonic schreef in een persbericht dat hackers op 11 november "illegaal toegang hebben verkregen" tot het netwerk van het bedrijf. Een woordvoerder van Panasonic verduidelijkte echter aan TechCrunch dat de ongeautoriseerde toegang plaatsvond tussen 22 juni en 3 november en voor het eerst werd gedetecteerd op 11 november.

Volgens Panasonic is uit intern onderzoek gebleken dat deze derde partij toegang heeft gekregen tot 'sommige gegevens' op een server. Om wat voor gegevens het gaat, maakt het bedrijf niet duidelijk. Panasonic heeft de hack gemeld bij de autoriteiten en heeft "beveiligingsmaatregelen" genomen, "waaronder stappen om toegang op afstand tot het netwerk te voorkomen".

Het bedrijf zegt ook samen te werken met een bedrijf om de hack te onderzoeken en te bepalen of toegang is verkregen tot persoonlijke gegevens van klanten of andere gevoelige gegevens. Verdere details over de hack zijn er nog niet.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01