072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Partnerschap om Amerikaanse cyberinfrastructuren veiliger te maken

datum: 06-08-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

De US Cybersecurity and Infrastructure Security Agency lanceert een nieuw partnerschap om kritieke cyberinfrastructuren in de VS te helpen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Onder andere AWS, Microsoft en Google Cloud doen mee.

In de verklaring van CISA staat dat het samenwerkingsverband, dat de naam Joint Cyber Defense Collaborative heeft gekregen, een leidende rol moet spelen bij de ontwikkeling van cyberdefensieplannen. Volgens CISA zal dit een gecoördineerde implementatie mogelijk maken, risico's beter detecteren en de impact van cyberaanvallen beperken. Via het Joint Cyber Defence Collaborative worden ook inzichten tussen de leden gedeeld, zodat leden sneller op de hoogte zijn als er problemen zijn.

"De deelnemende partners werken samen om nationale kritieke cyberinfrastructuren te beschermen tegen aanvallen en om nieuwe oplossingen voor deze problemen te bedenken", zegt Jen Easterly, directeur van CISA. “Onze eerste focus zal liggen op het bestrijden van ransomware en het coördineren van incidenten bij cloudserviceproviders.”

Onder andere Amazon Web Services, AT&T, Crowdstrike, FireEye Mandiant, Google Cloud, Lumen, Microsoft, Palo Alto Networks en Verizon hebben zich al aangemeld. Verschillende Amerikaanse overheidsorganisaties nemen ook deel, waaronder de Amerikaanse ministeries van Defensie en Justitie, de NSA, de FBI en het Amerikaanse Cyber Command-team.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01